Fietsenwinkel Leiden

Als fietsenwinkel in Leiden is Bonnet Bikes & More dé plek voor fietsreparatie, bikefitting, leasen van een fiets en uiteraard de aanschaf van de fiets die perfect bij jou past! Onze passie voor fietsen zorgt ervoor dat wij alleen werken met de beste merken en jou een persoonlijke service bieden die je nergens anders vindt.

Onze fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en we bieden je de beste rijervaring. In ons brede assortiment vind je ook ons eigen fietsmerk terug, Bonnet. Alles is custom made en je kunt als klant de fiets zelf samenstellen. Je kunt er dus van uitgaan dat je bij onze fietsenwinkel in Leiden gegarandeerd slaagt.

Een veelzijdige fietsenwinkel in Leiden

Bonnet Bikes & More biedt naast de verkoop van fietsen ook fietsreparaties, bikefitting en bikelease aan. In onze fietsenwinkel in Leiden werken enkel deskundige en gediplomeerde monteurs. Zij helpen jou zonder twijfel verder, wat jouw probleem of uitdaging ook is. Wij zorgen ervoor dat jouw fiets er binnen no-time weer flitsend bij staat.

We zijn er als lokale fietsenwinkel in Leiden trots op, om jou de beste service te bieden en onze passie voor fietsen met je te delen. Dat betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op advies op maat, snelle en professionele service en uiteraard een fiets die precies bij jou past. En om het nog mooier te maken, je kunt ook bij ons terecht voor het huren van een fiets. Voor als je in de buurt bent en toch graag een tweewieler ter beschikking wilt hebben.

Welkom in onze fietsenwinkel!

Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf waarom Bonnet Bikes & More de beste fietsenwinkel in Leiden is. Ons team van experts staan klaar om je verder te helpen. Of het nu gaat om een fietsreparatie, de aanschaf van een nieuwe fiets of het laten afstellen van je fiets. Wij zijn er voor jou!

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.