Diensten

Onze diensten

Onze showroom

Onze showroom heeft een hele fijne sfeer en geeft een geweldige impressie van al onze fietsen. Wij hebben het (Woooww) effect! In onze winkel vind je veel shop in shop concepten van bijna alle merken die we bieden. Dit geeft rust en een perfect overzicht van wat wij bieden.

Onze showroom is uitgerust met de mooiste kwaliteit fietsen van de merken:

Brompton de coolste vouwfiets uit London;

Coboc één van de lichtste en sportiefste e-bikes;

Cortina Nederlands hipste fietsen voor iedere dag;

Qwic ideale, minimalistische lichtgewicht fiets voor woon-werkverkeer;

Trek voor de sporters, mountainbikes, racefietsen en ook e-bikes.

Onze werkplaats

Bij Bonnet Bikes & More kan je altijd langskomen voor kleine en grote reparaties. Terwijl onze vakmensen aan de slag gaan, kan je blijven wachten onder het genot van een kop koffie. Wij brouwen onze koffie van eigen bonen, dus dat wachten is zeker geen straf. Is de reparatie er eentje die langer duurt? Gebruik dan één van onze leenfietsen! Het is altijd handig om van tevoren even te bellen voor een afspraak, dan plannen we de reparatie voor je in. Indien er sprake zijn van onvoorziene kosten bij je reparatie, dan nemen wij altijd even contact met je op voor we aan de slag gaan.

Haal & brengservice

Voor onze klanten in Leiderdorp en Leiden verzorgen wij een haal- en brengservice. Is jouw fiets aan een onderhoudsbeurt toe? Of lukt het niet om naar ons toe te komen fietsen? Bel ons om een afspraak te maken. We komen je fiets graag halen.

Bike Fitting

Bikefitting is een vak op zich en besteden wij uit aan de specialist! 

Wij werken samen met jouw-fietscoach in Leiderdorp www.jouwfietscoach.nl Een juiste fietshouding voorkomt blessures en zorgt ervoor dat je duurtraining langer vol kunt houden. Daarnaast ben je in staat om meer vermogen ontwikkelen en daarmee betere prestaties te leveren. Na de bikefitting is alles nauwkeurig afgesteld op jouw comfortwensen en jouw lijf. Aan je fietspositie kan het dan niet meer liggen.

De bikefitting begint met intakegesprek om jouw wensen en doelen te bepalen. Daarna volgt een bewegelijkheidsonderzoek en worden stickers aangebracht op botpunten. Vervolgens plaatsen we je fiets in de trainer om een bewegingsanalyse video te maken. Hieruit volgt een hoekberekening waarmee een uitspraak gedaan wordt over de ideale fietspositie. De uitkomsten hiervan bepalen de aanpassingen die we maken aan jouw fiets. Dit kunnen aanpassingen zijn in stuurhoogte, voetplaatjes, zadelpositie etc.

Lease

Zowel privé als voor de zaak. Wil je liever een fiets leasen? Dit is door de nieuwe bijtellingsregeling een stuk voordeliger geworden, zowel voor de werkgever als de werknemer. Wil je meer weten over het voordeel dat dit voor jou oplevert? Neem contact met ons op, we leggen het je graag uit.

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.