Over ons

Bonnets Bikes & More

Wie zijn wij?

Wij zijn vader en zoon, Terry en Michael, beiden helemaal gek van fietsen. Om op te rijden, maar ook om ze te repareren en mensen te adviseren. We hebben met zijn tweeën 40 jaar ervaring in de fietsenbranche. Hierdoor hebben we veel kennis. Maar de tijd en de techniek staat niet stil. Daardoor leren we iedere dag weer nieuwe dingen. We volgen trainingen en cursussen en blijven zo up-to-date.

Toen we in 2019 In Leiderdorp opende hadden we een duidelijk idee. We willen gaan voor kwaliteit, duurzaamheid, aandacht en oplossingen voor onze klanten en een geweldige service. Het mooiste wat er is voor ons is een tevreden klant, die iedere dag met plezier op zijn/haar fiets stapt.

Wij zijn altijd bezig met de toekomst en de kwaliteit van onze producten

Zo hebben wij ons assortiment geweldigen merken met grote zorg samengesteld zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt. Niet alleen de fiets merken maar ook Fietskleding, onderdelen en accessoires. Wij bieden bijvoorbeeld, Fizik, Bontrager, Wahoo, BBB, Ortlieb, Shokz, Brooks, Terry, en onze eigen kleding merk BONNET.

Je bent als klant welkom bij ons

Onze klant krijgt alle ruimte. Een fiets kopen is niet iets wat je in een minuutje doet. Daarom hebben we gezorgd voor een fijne showroom. Je voelt je er welkom, terwijl jij rustig aan het kijken bent maken wij een kop eerlijke koffie voor je klaar. Want ook onze koffie is van hoge kwaliteit en gemaakt van onze eigen fairtrade bonen, Bonnet Bikes & Beans. We geven je graag advies.

Proefrit maken op één van onze demo modellen

We hebben genoeg demo modellen staan. Alle soorten: o.a. mountainbikes, E-bikes, vouwfietsen, stadsfietsen en racefietsen. Heb jij iets zien staan wat je aanspreekt? Maak dan een proefrit. Het kan allemaal! We zien je graag bij ons in Leiderdorp.

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.