Central 2 Cycle - Bonnet

C2C - Bonnet

Fietsers in Sierra Leone rijden om vrijwel dezelfde redenen als fietsers elders; voor de gezondheidsvoordelen, om te socializen en om overal te komen. Het verschil zit hem echter in hoe vitaal de fiets kan zijn. In Nederland is fietsen een keuze, maar voor de meeste mensen in Sierra Leone – voor wie autobezit een afgelegen, bijna onmogelijk idee is – zorgt de fiets voor essentieel vervoer; naar het werk, naar school of naar de volgende stad.

De meeste fietsen die je in Sierra Leone zult zien, zijn behoorlijk in elkaar geslagen.
Meestal zijn het oude gedoneerde hybriden fietsen die hun weg over de oceaan hebben gevonden op zeecontainers vanuit Europa en de VS.
Goede doelen zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van het tweewieltransport dat je in het land ziet, maar hoe zit het met wielrenners?

Hier komen wij aan te pas! Wij zijn een samenwerking gestart met Central 2 Cycle, een wieler organisatie uit Sierra Leone. C2C-Bonnet, Wij richten ons op de wielersport in Sierra Leone op zijn breedst! Ervaren en onervaren, mannen, dames en jeugd. Wij kunnen heel veel betekenen voor hun in vorm van donaties, sponsors en kennis. Wil jij op wat voor manier dan ook hier deel van uit maken? JOIN US NOW!

Ons team:

Abraham Dumbuya, 16 years_

Abraham Dumbuya

16 jaar

Alie J Tholley

20 jaar

Joseph Kelleh

29 jaar

Kerifala Koroma

15 jaar
Rebecca Conteh. Age 16 years_

Rebecca Conteh

16 jaar

Umar Lamen

14 jaar

Programma 2022

Volg onze weg naar de overwinning in het prachtige Sierra Leone!

Volg ons:

Meer weten over de mogelijkheden?

Plan een afspraak of stel je vraag. Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.