Onze merken

Bonnets Bikes & More kiest voor kwalitatief hoogwaardige merken

Brompton

De beste vouwfiets ter wereld

Andrew Richie ontwierp de fiets vakkundig in 1975 om te transformeren tot een klein pakket dat net iets groter is dan de wielen in minder dan 20 seconden. Dit vouwsysteem heeft geen gelijke. Elke Brompton is handgemaakt met gegarantie voor kwaliteit in onze fabriek in Londen. Ook is Elke Brompton costum made en dus uniek!

Coboc

Één van de lichtste en sportiefste e-bikes

Een zeer snelle en lichte innovatieve e-bike. Eentje die anders is, minimalistisch en strak. De Coboc Electric Drive schikt zich perfect naar zijn bestuurder en de omstandigheden. Motion Engineering, een fiets die zich kan aanpassen aan de bestuurder. 

Cortina

Dutch fashion bikes

Of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub, onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen. Stijlvolle en snelle designfietsen, family fietsen en uiteraard transport fietsen!

QWIC

Ideale Nederlandse e-bike voor woon-werkverkeer

De E-bikes van Qwic zijn gemaakt met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. QWIC maakt gebruik van de laatste innovaties uit de elektrische auto-industrie. Al met al, een sterk staaltje Hollands vakmanschap.

Trek

Ride bikes - Have fun - Feel good

Trek heeft een enorm aanbod aan fietsen. Je kunt er terecht voor een high end elektrische mountainbike maar ook voor een regulieren stadsfiets. Trek is een prachtig merk met een tijdloze uitstraling en zijn van hoge kwaliteit.

Maak een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.