De juiste e-bike voor U!

De juiste e-bike voor U!

De juiste e-bike voor U!
Een e-bike koop je niet zomaar. Het is belangrijk de juiste e-bike te kiezen.
Zoekt u een fiets die aan uw wensen voldoet en helemaal bij u past? Bonnet Bikes & More kan u daarmee helpen.
Wij zijn dé e-bike specialist van Leiderdorp en omgeving. Bovendien zorgen wij er persoonlijk voor dat uw e-bike goed blijft functioneren. Waar u op kan letten alvorens u de fiets gaat kopen? Wij hebben een aantal punten op een rijtje gezet:

Wat is voor U de juiste e-bike?
Trek, Qwic, Coboc, e-bike Das Original, BSP. Tegenwoordig zijn er heel veel e-bikes! En ze zijn allemaal anders.
Iedere e-bike heeft zijn voor- en nadelen. Maar als je niet veel weet van de verschillende mogelijkheden en wat de markt te bieden heeft,
hoe weet u dan wat voor u de beste e-bike is? Daarvoor gaat u naar de e-bike specialist 'Bonnet Bikes & More'. Wij onderzoeken samen met u welke e-bike bij u past.

Welke soorten e-bikes zijn er?
Bij Bonnet Bikes & More hebben we verschillende soorten e-bikes in ons assortiment van 6 bewezen A-merken.
Allen hebben unieke eigenschappen, die wij als e-bike specialist precies kunnen benoemen.
Een e-bike van 13.5 kg? Een e-bike met een actieradius van 200 km? Wij hebben het in ons veelzijdige assortiment!

Waarom een fiets met ondersteuning?
Waarom een e-bike? Een vraag die regelmatig gesteld wordt.
Een e-bike zorgt niet alleen voor stimulatie om vaker te fietsen maar u kunt ook een heel stuk verder fietsen dan met een gewone fiets.
Het zijn niet meer de ontilbare e-bikes van 10 jaar geleden, ze zijn er nu veel lichter! U bepaalt zelf hoeveel ondersteuning de fiets geeft.
De extreem lichte e-bike's fietsen heerlijk zonder ondersteuning. De techniek ontwikkeld zich tevens in een rap tempo, zeker nu de e-bike steeds populairder wordt. 
Niet alleen onder mensen op leeftijd, maar voor elke leeftijdscategorie. De e-bike is de toekomst. Het aanbod wordt steeds uitgebreider en dus ook steeds een beetje onoverzichtelijker.

 

Hoe werkt opladen en onderhoud bij een e-bike?
Veel mensen die oriënteren naar een e-bike hebben een aantal belangrijke vragen.
Hoe werkt het opladen? Hoe ver kun je fietsen met een volle accu? Hoe zit het met onderhoud van een e-bike?
Het onderhoud is verglijkbaar met een gewone fiets. Alle slijtagedelen zoals banden, remmen en ketting heeft een e-bike ook. 
Daarnaast heeft een e-bike een aantal belangrijke elektrische delen die voorzien zijn van software die eens in de zoveel tijd vernieuwd moet worden.
De accu heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 jaar. De levensduur van een fietsaccu is niet alleen afhankelijk van het gebruik in kilometers maar ook van het aantal laadcycli. Zelfs al zou je geen gebruik maken van je e-bike, dan veroudert de accu alsnog. De capaciteit van de accu neemt langzaam maar gestaag af en hoe goed je hem ook behandeld, de oorspronkelijke capaciteit komt niet meer terug. Als klanten bij ons in de winkel komen nemen we altijd ruim de tijd om de juiste informatie te geven. Als e-bike specialist kunnen we alle vragen juist beantwoorden.

Hoeveel kost een e-bike en hoe werkt leasen?
E-bikes zijn duurder dan normale fietsen. Een normale stadfiets kost gemiddeld € 799,- en een e-bike gemiddeld € 2.599,-.
Het verschil in prijs komt doordat de e-bike duurdere onderdelen bevat, zoals een accu en een motor.
Gelukkig zijn er tegenwoordig andere aanschaf oplossingen zoals leasen. Leasen kan zakelijk of in privé, net als met de auto.
Zakelijk stelt u als werkgever een e-bike ter beschikking voor uw personeel en die betaalt daar voor privé gebruik 7% bijtelling over per jaar.
Private lease ontneemt u alle zorg omtrent onderhoud, verzekering, pech service en geeft garantie zolang de lease periode loopt.
U betaald hiervoor een bepaald bedrag per maand voor een looptijd van 3 of 4 jaar.