Nieuws

De juiste e-bike voor jou!

19-02-2020

De juiste e-bike voor jou! Een e-bike koop je niet zomaar. Het is belangrijk de juiste e-bike te kiezen. Een die aan je wensen voldoet en helemaal bij jou past? Bonnet bikes & more kan jou daarmee helpen. Wij zijn dé e-bike specialist van Leiderdorp en omgeving. Bovendien zorgen wij er persoonlijk voor, dat jou e-bike goed blijft functioneren. Waar je op kan letten alvorens je de..

Een fiets leasen!

05-12-2019

Één vaste maandprijs voor onbezorgd rijplezier. Private lease bij auto’s is het al langer heel normaal en blijft de vraag toenemen. Je rijdt een nieuwe auto en weet precies wat je kwijt bent per maand. Bij fietsen is het toch een beetje nieuw. Daarom leggen we je het graag uit. Het werkt heel simpel. Na een aanvraag van jouw droomfiets regelen wij alles wat nodig is om jou..

Gates belt drive

30-11-2019

Een fiets met Belt Drive is de grootste innovatie aan de fiets van de afgelopen jaren. Als u van fietsen houdt, maar niet van onderhoud, dan is dit de oplossing. De Gates Belt Drive vervangt de ketting voor een schone, lichtlopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft. Een fiets met de Gates belt drive is schoon, stil en bijzonder duurzaam. De belt hoeft ni..