Nieuws

De juiste e-bike voor U!

19-02-2020

De juiste e-bike voor U! Een e-bike koop je niet zomaar. Het is belangrijk de juiste e-bike te kiezen. Zoekt u een fiets die aan uw wensen voldoet en helemaal bij u past? Bonnet Bikes & More kan u daarmee helpen. Wij zijn dé e-bike specialist van Leiderdorp en omgeving. Bovendien zorgen wij er persoonlijk voor dat uw e-bike goed blijft functioneren. Waar u op kan letten alvorens u de..

Een fiets leasen!

05-12-2019

Één vaste maandprijs voor onbezorgd rijplezier. Private lease bij auto’s is al langer heel normaal en blijft de vraag toenemen. U rijdt een nieuwe auto en weet precies wat je kwijt bent per maand. Bij fietsen is het toch een beetje nieuw. Daarom leggen wij u het graag uit. Het werkt heel simpel. Na een aanvraag van uw droomfiets regelen wij alles wat nodig is om u onbezorg..

Gates belt drive

30-11-2019

Een fiets met Belt Drive is de grootste innovatie aan de fiets van de afgelopen jaren. Als u van fietsen houdt, maar niet van onderhoud, dan is dit de oplossing. De Gates Belt Drive vervangt de ketting voor een schone, lichtlopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft. Een fiets met de Gates belt drive is schoon, stil en bijzonder duurzaam. De belt hoeft ni..