Fietsenwinkel Zoeterwoude

De fietsenwinkel in Zoeterwoude waar je kunt rekenen op persoonlijke service, topkwaliteit in onderdelen en arbeid en advies op maat, vind je bij Bonnet Bikes & More. Met een team van ervaren en deskundige medewerkers staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets. En dat niet alleen. Want bij Bonnet Bikes & More doen we, zoals onze naam al verklapt, nog veel meer.

Naast de verkoop van topmerkfietsen doen we ook reparaties, bikefitting en verhuur van fietsen. Daarnaast vind je in onze fietsenwinkel in Zoeterwoude alle accessoires die je nodig hebt voor je fiets. Zo zie je dat je echt met elke wens of uitdaging bij ons terechtkunt.

Je vindt het in onze fietsenwinkel in Zoeterwoude

Ons team van experts staat voor je klaar om je te helpen waar dat ook maar nodig is. Misschien is het tijd voor een nieuwe fiets en heb je advies op maat nodig. Of je huidige fiets heeft mankementen en je wilt een fietsmonteur ernaar laten kijken. Het is allemaal mogelijk bij ons. En daar blijft het niet bij. We doen bij Bonnet Bikes & More namelijk graag net een beetje meer.

Een nieuwe fiets kopen betekent ook dat deze moet worden afgesteld naar jouw lichaamsbouw. Je wilt op den duur natuurlijk niet tegen fysieke klachten aanlopen. Ook daar helpen we je graag bij. En zoek je die nieuwe fiets uit in onze showroom, dan doe je dat onder het genot van koffie gemaakt van onze eigen fair trade bonen: Bonnet Bikes & Beans. Is dat geen topservice?

Kom snel langs bij onze fietsenwinkel

We vinden klanttevredenheid enorm belangrijk. Daardoor kun je bij ons altijd rekenen op persoonlijke service. We verwelkomen je graag in onze fietsenwinkel en helpen je graag verder. Kom langs en ontdek de fijne service en hoge kwaliteit die we jou(w fiets) bieden.

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.