Fietsenwinkel Voorschoten

Een fietsenwinkel in Voorschoten waar service voorop staat, vind je bij bij Bonnet Bikes & More. En dat niet alleen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kun je er bij ons van uitgaan dat je wordt voorzien van advies op maat. Onze service combineren we met de hoogste kwaliteit aan materiaal en arbeid. Oftewel, je vindt bij ons wat jij nodig hebt en dat van de beste kwaliteit met de fijnste service.

Bij Bonnet Bikes & More begrijpen we dat het vinden van de perfecte fiets niet altijd even gemakkelijk is. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren en we helpen jou graag om de fiets te vinden die écht bij je past. We nemen daarom uitgebreid de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en geven op basis daarvan persoonlijk advies.

Vele diensten, één fietsenwinkel in Voorschoten

Je kunt bij Bonnet Bikes & More terecht voor meer dan alleen een nieuwe fiets. Onze all-inservice zorgt ervoor dat jouw fiets altijd soepel rijdt. Zo kun je bij ons terecht voor de nodige reparatie, maar ook voor bikefitting. Laatst genoemde is waar we je helpen jouw fiets volledig af te stellen op jouw lichaamsbouw en behoeften.

Bij Bonnet Bikes & More staat klanttevredenheid op de eerste plaats. We geloven in persoonlijke aandacht voor onze klanten. In alles gaan we voor kwaliteit, duurzaamheid en het vinden van oplossingen voor onze klanten. Je kunt er dus met een gerust hart van uitgaan dat we, wat jouw probleem of uitdaging ook is, altijd voor je klaarstaan om je verder te helpen.

Bezoek onze fietsenwinkel

Dus als je op zoek bent naar de fietsenwinkel die perfect weet aan te sluiten op jouw wensen en behoeften, dan kun je het beste bij Bonnet Bikes & More terecht. Kom bij ons langs en ontdek waarom wij de beste fietsenwinkel in de omgeving zijn.

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.