Fietsenwinkel Oegstgeest

Zoek je een fietsenwinkel in Oegstgeest waar je kunt rekenen op hoogwaardige producten en uitstekende service? Dan is Bonnet Bikes & More de juiste keuze voor jou! Van de aanschaf van jouw nieuwe fiets tot de reparatie van jouw huidige fiets, bij ons vind je wat jouw fiets nodig heeft. Als vader en zoon hebben we samen al 40 jaar ervaring in de branche en kun je dus rekenen op vakmanschap en vakkennis waar jij mee verder kunt.

Bij Bonnet Bikes & More begrijpen we dat fietsen meer is dan alleen een vervoermiddel. Een fiets moet bij je passen, het moet de juiste comfort bieden en aansluiten bij jouw behoeften op het gebied van tweewielers. Wij helpen je als professionele fietsenwinkel in Oegstgeest daar graag verder mee.

De ideale fiets vinden? Dat kan in onze fietsenwinkel!

Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een sportieve fiets of een elektrische fiets, Bonnet Bikes & More heeft het voor je. We hebben een fijne showroom waar je onder het genot van een kopje koffie, gemaakt van onze eigen Bonnet Bikes & Beans fair trade bonen, rustig rond kunt kijken. We adviseren je uiteraard waar nodig en helpen je zo de ideale fiets te vinden.

Jouw fiets gefikst in onze fietsenwinkel Oegstgeest

Naast de verkoop van fietsen bieden wij ook een uitgebreide reparatie- en onderhoudsservice om ervoor te zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie blijft. Onze deskundige fietsmonteurs zijn ervaren en gediplomeerd, wat jou de zekerheid geeft dat jouw fiets binnen no-time weer helemaal in orde is. En dankzij onze bikefittingservice krijg je ‘m perfect afgesteld weer terug.

Kom langs in onze fietsenwinkel!

Bij Bonnet Bikes & More staat klanttevredenheid op de eerste plaats. We geloven in persoonlijke service en zorgen ervoor dat je altijd tevreden bent met jouw aankoop en onze service. Dus, voor een betrouwbare fietsenwinkel in Oegstgeest die zich richt op kwaliteit en de beste service, kom je langs bij Bonnet Bikes & More.

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.