Fietsenwinkel Leiderdorp

Een fietsenwinkel in Leiderdorp waar vakmensen voor je klaar staan om je verder helpen vind je bij Bonnet Bikes & More. Als betrouwbare fietsenwinkel in Leiderdorp ben je bij ons aan het juiste adres voor alles wat met fietsen te maken heeft. De passie voor fietsen is van vader op zoon doorgegeven en in 2019 zijn we onze eigen fietsenwinkel in Leiderdorp gestart.

Bij Bonnet Bikes & More draait alles om topkwaliteit en topservice. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets, jouw fiets wilt laten repareren of als je een fiets wilt huren, wij hebben alles in huis om aan jouw wensen te voldoen. We bieden daarbij niet alleen een uitgebreid assortiment van verschillende fietsmerken aan, maar we hebben ook ons eigen fietsmerk, Bonnet, dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Onze fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en we bieden je de beste rijervaring. In ons brede assortiment vind je ook ons eigen fietsmerk terug, Bonnet. Alles is custom made en je kunt als klant de fiets zelf samenstellen. Je kunt er dus van uitgaan dat je bij onze fietsenwinkel in Leiden gegarandeerd slaagt.

Een fietsenwinkel als geen ander

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. Zowel bij reparaties als bij het maken van de juiste keuze als je bijvoorbeeld een nieuwe fiets wilt aanschaffen. We begrijpen als geen ander dat elke klant en elke fiets anders is, daarom kun je bij ons ook terecht voor bikefitting. We stellen de fiets dan samen perfect af op jouw lichaamsbouw. Zo kun jij maximaal genieten van jouw fiets. Is dat niet top?!

Decennia ervaring in één fietsenwinkel

Met samen al 40 jaar ervaring in de branche kun je bij ons rekenen op vakwerk. Onze veelzijdigheid maakt dat je met elke vraag of probleem over jouw fiets bij ons terechtkunt. En dat niet alleen, we bieden namelijk ook een breed assortiment fietsen aan van verschillende merken. Als je dus toe bent aan die nieuwe, toffe fiets waar je lekker lang mee vooruit kunt, moet je ook zeker bij ons langskomen.

Zien we jou binnenkort bij onze fietsenwinkel?

Als je op zoek bent naar een fietsenwinkel in Leiderdorp waar je kunt rekenen op persoonlijke service en deskundig advies, dan hoef je niet verder te zoeken. Kom langs bij Bonnet Bikes & More en ervaar zelf waarom wij de beste fietsenwinkel in Leiderdorp zijn.

Plan een afspraak of stel je vraag

Bel 071-78 55 982. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, je vindt het contactformulier hier.