E-bike Das Original

 
Ebike Das Original is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Twee Duitse ondernemers, met ervaring bij het automerk Lotus en in de exclusieve fietsbranche, zagen ruimte voor een premium e-bike merk, made in Germany en handgemaakt. E-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat is nu een breed assortiment van solide e-bikes, waar je gewoon niet meer vanaf wilt stappen.

De kwaliteit van het frame en de componenten maken samen een top e-bike. Ebike Das Original monteert uitsluitend premium en voor e-bikes gecertificeerde componenten. Motoren en accu’s van Bosch. Componenten van Shimano, Enviolo, Magura, Rohloff, Ergotec, SKS Germany, Continental, Hermans, AXA, ABUS, KMC, Suntour, Rockshox en Racktime.

 

Ebike Das Original gebruikt geen assemblagelijnen, maar juist individuele verzamelstations, waar een technicus "zijn" e-bike assembleert en test. Precies zoals het hoort in een speciaalzaak. Dat dit kunstig staaltje vakmanschap enorm wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de vele lovende kritieken over het merk in vakbladen en social media zowel in binnen- als in buitenland. Dit merk verdient een speciale plek op de Nederlandse markt en daarom hebben wij de handen ineen geslagen om een unieke samenwerking aan te gaan met Ebike Das Original. Daar kunt u de vruchten van plukken! 

Duitse degelijkheid
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Ebike Das Original. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij e-bikes van de allerhoogste kwaliteit aanbieden. Deze kwaliteit waarborgen wij door 4 jaar garantie te geven op de werking van de accu. De capaciteit zit hier niet bij inbegrepen. Tevens is intensief commercieel gebruik uitgesloten van de garantie. De accucapaciteit is opvallend hoog, tot maximaal 500 Wh en dat zorgt voor een krachtige ondersteuning en een hoge actieradius. Ebike Das Original monteert vier verschillende Bosch-motoren. Van de comfortabele lichte en stille Active tot de Performance CX motor met een koppel van 75 Nm! Zeker in combinatie met de Bosch Powertube 500 Wh bedwing je met de Performance CX met gemak de steilste hellingen en trails. Bosch staat garant voor premium techniek en levert prestaties in stilte en zonder trillingen. Alle frames van Ebike Das Original zijn gemaakt van Hydroform-Aluminium. Zeer stijf, lichtgewicht, mooi van vorm en extra herkenbaar door de 2-tone lak. Het frame biedt optimale ergonomie voor een perfecte zitpositie. De hoge stijfheid zorgt voor rijeigenschappen die klantverwachtingen steeds weer overtreffen, ook bij hogere snelheden. De modeljaar 2019 frames zijn nog stijver, lichter en slanker. Ebike Das Original is ook de eerste met de 2e generatie intube frames met het Bosch aandrijfsysteem.

Alle frames hebben 30 jaar garantie en weerspiegelen daarmee de hoogste kwaliteit van Ebike Das Original. Ebike staat garant tot een maximum berijders gewicht van 140 kg (berijder + fiets + accessoires).Zie producten