Brompton

   Brompton

Met een Brompton komt u overal: hij is zo flexibel dat u, 24 uur per dag, meer van de stad kunt beleven.
Wees niet langer afhankelijk van andere vormen van vervoer en zoek zelf uw weg in de stad. Op reis? Neem uw Brompton mee in het vliegtuig, in de trein of in de auto en om verre plaatsen te ontdekken.
In enkele seconden hebt u uw fiets tot een net pakketje opgevouwen dat u makkelijk mee kunt nemen. Door de kleine afmetingen kan hij vrijwel overal met het openbaar vervoer mee (zelfs in de spitsuren) en kunt u hem mee naar binnen nemen zodat hij niet kan worden gestolen. Hij is zo slim ontworpen dat de vuile onderdelen netjes aan de binnenkant zijn weggewerkt. Til de lichtgewicht vouwfiets aan de handgreep bij het zadel op of trek hem aan het stuur met u mee.

in enkele maanden terug verdient.

Bespaar tijd en geld en blijf fit. Fiets met de Brompton tussen het verkeer door. Zo bespaart u geld en blijft u ook nog fit. Maar onze fietsen zijn er niet alleen om elke dag mee naar uw werk te gaan, veel mensen gebruiken hem om fit te blijven en eropuit te trekken. Hier vindt u enkele bijzondere ritten om u een idee te geven wat er zoal mogelijk is.
Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en daarom wordt elke fiets met de hand gebouwd door ons uiterst bekwame team in onze fabriek in Londen. Dankzij de kleine wielen en de grote wendbaarheid kunt u snel wegrijden en behendig om paaltjes en andere obstakels heen manoeuvreren. U zit rechtop, zodat u goed zicht hebt op het overige verkeer. Als u 's nachts de weg op gaat, dan kunt u uit verschillende verlichtingsopties kiezen, met accu of met een naafdynamo, zodat u altijd duidelijk zichtbaar bent.
Er worden steeds meer fietsen gestolen, maar uw Brompton hebt u altijd bij u in de buurt. Thuis, op uw werk of onderweg: doordat de Brompton zo compact is, kunt u hem bijna overal mee naartoe nemen. Geen zorgen meer of uw fiets wel op slot staat, geen nieuwe fiets hoeven kopen na een diefstal. Zorg voor nog meer veiligheid door uw net gekochte Brompton op Brompton.com te registreren.


Elke Brompton kan speciaal voor u worden gemaakt,
van stuur tot kleuren, van verlichting tot tassen,
u maakt de fiets zoals u die wilt.

Brompton bike builder
Stel uw brompton samen