Onze winkel

                  Bonnet Bikes & More,

We vinden het belangrijk om het ambacht uit te stralen in onze winkel.
De werkplaats is open om zo overzicht te hebben en voor de klant is het een open keuken om zo een kijkje te nemen wat er nou allemaal gebeurt in de werkplaats. 
Wij hebben goed nagedacht over hun onderscheidend vermogen. Fietsenwinkels zijn veelal hetzelfde en dat is wat wij juist niet willen.
Beleving is het sleutelwoord. Daarbij zijn veel factoren belangrijk en één daarvan is de sfeer in de winkel.
Aandacht is een belangrijke factor. Zowel voor de klant als voor het product. We hebben besloten dat we kiezen voor een collectie van slechts 55 verschillende fietsen.
Dat is extreem weinig voor een winkel van deze omvang en dat komt de presentatie ten goede.
Het verkleinen van de collectie heeft volgens ons nog een voordeel: “Als je je collectie verkleint, kun je van je medewerkers verlangen dat ze alles van die modellen weten.
Van bandentype, tot spaken, tot actieradius, accu en ondersteuning. Dat kun je van je medewerkers verlangen als het om 55 fietsen gaat, maar niet bij 200. En tegenwoordig is nodig dat je alles weet want  consument is vaak al goed geïnformeerd.
Wij houden ons strak aan het aantal modellen dat in de winkel staat, dat houd in als een merk door ons vertegenwoordeigd wordt, zorgen wij voor een goed gepresenteerd deel in onze showroom voor dat merk.
Op het moment dat er een fiets bijkomt, moet een andere eruit. We willen dat ruime karakter behouden, waar mensen elke fiets kunnen zien en voelen.
Kortom, een bezoek in onze winkel is een beleving!
De demo fietsen die in de winkel staan, kunnen geprobeerd en getest worden.
wij zorgen er voor dat elke klant met het juiste product of met de juiste informatie de winkel verlaat.
Het is voor ons erg belangrijk om het gevoel van passie bij de klant over te brengen, waardoor we vertrouwen kunnen creëren. Daar hechten we veel waarde aan en daarmee houden we het vast nog wel even vol.


Adres:
Heinsiuslaan 15a
2353TJ LEIDERDORP

Telefoon: 071-7855982